LET’S FIND OUT

Tijdens onze reizen gebruiken we de kracht en wijsheid van de natuur. Door te bewegen komt je geest tot rust waardoor je meer open komt te staan voor nieuwe inzichten.

Door samen een tijdje op te trekken en gesprekken te voeren van hart tot hart kom je meer bij de kern. Oude en onbewuste overtuigingen worden dan zichtbaar waardoor issues meer naar de achtergrond verdwijnen.

Er ontstaat ruimte voor creativiteit, levenslust en vrijheid. Het pad dat jij bewandelt, wordt hierdoor helder verlicht. Dat heeft impact en dat is waar we het voor doen.

Overzicht van onze programma’s

FNL LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

•SCHOTLAND 13-17 APR '22

•ITALIË 16-22 OKT '22

Een prachtige reis door het ongerepte Schotland.

Alle activiteiten waren goed geregeld en de spullen waren van goede kwaliteit. Het is een omgeving waar je hoogstwaarschijnlijk geen andere mensen tegen zult komen noch sporen ervan. Tijdens de wandelingen leert de groep elkaar goed kennen en Dick is een persoon die je er absoluut bij wilt hebben. Hij vind de perfecte balans tussen luisteren, bieden van zelfreflectie en verrast je met kennis over zo goed als alle onderwerpen. Ook de gids Tom is van alle markten thuis. Na een de avondmaaltijd en goede gesprekken rond het kampvuur sliepen we de 2e nacht in de wildernis. De tenten zijn van zeer hoge kwaliteit en ondanks de kou bleef je goed warm in de slaapzakken. We hebben een mooi avontuur meegemaakt. Een echte aanrader voor de verborgen avonturier.

Dit alles in een prachtige omgeving en locatie en een zeer goede verzorging van ontbijt tot en met het diner. De sport activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding. Kortom, deze reis is zeer aan te bevelen!

Jeroen, Outdoor Adventure Schotland

“Superleuk programma en mooie momenten beleefd!”

Bas

De sportieve Verwenreis naar Portugal overtrof al onze gedachten, zonder te veel uit de doeken te doen en alles te verklappen. Het was in 1 woord een subliem georganiseerd weekend. Vanaf het moment dat we het vliegtuig uitstapte was alles goed geregeld. Elke morgen een heerlijke training, hierna een zeer goed verzorgd ontbijt en daarna even opfrissen voor de volgende activiteit; we hebben gewandeld, gefietst, broodworkshop, kookworkshop, gezwommen, een mooi stadje bekeken, kortom we waren alle dagen druk. Na de activiteit een heerlijk diner in verschillende vormen en daarna nog gezellig natafelen.  Kortom echt voor ieder wat wils en met als hoofdregel: Alles mag, maar niet moet.

Dank jullie wel Dick en Mirjam voor een mooie kostbare herinnering.

Annemieke, Sportieve Verwenreis Portugal

“Ik ontdekte een heel andere kant van mijn collega. Elkaar ontmoeten en dan samen de strijd aangaan. Als groep de berg op kom je verder”

Wim

Dit mag je niet missen! Complete, sportieve,  verwenreis naar Obidos. Het programma is een ideale mix voor jong en oud, bestaande uit sport, wandelen en fietsen.
Dit alles in een prachtige omgeving en locatie en een zeer goede verzorging van ontbijt tot en met het diner. De sport activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding. Kortom, deze reis is zeer aan te bevelen!

Elly & Ingrid, Sportieve Verwenreis Portugal