IMPACT TRAILS

Impact Trails is een cross-over ont-wikkel organisatie met inspirerende reizen, trainingen, coaching en advies. Samen met eigenwijze en kleurrijke professionals werken we  aan een gevarieerd aanbod voor ondernemers, zoekers, managers en avonturiers. We gaan tot de kern, zoomen uit, ontfocussen, om weer terug te komen bij bewezen methodes.

Waar kies jij voor…?

IMPACT REIZEN

Let's find out by traveling

IMPACT TRAINING

Let's find out by training

IMPACT COACHING & ADVIES

Let's find out by coaching

DICK VEERMAN

OPRICHTER VAN IMPACT TRAILS

“Mobile off: Game on!” Ik daag je uit om mee te gaan naar je eigen natuur. Even helemaal weg met gelijkgestemden voor rust, inspiratie, antwoorden of gewoon plezier; wat je ook zoekt, het is mijn passie om dit te faciliteren en om hieraan een bijdrage te leveren.”

De Wim Hof methode bij Impact Trails is echt een unieke ervaring!

Dick en Bart vormen een goed team waar vertrouwen vanuit gaat.

Daardoor een leerzame middag gehad met aan het einde een ijsbad.

Echt een overwinning op jezelf en een aanrader dus!!

Sebastiaan Kahle, Online Doelen

In oktober 2018 kregen we de kans om ons op te geven voor de Sportieve Verwenreis naar Portugal.
Het hele reis overtrof al onze gedachten hierover, zonder te veel uit de doeken te doen en alles te verklappen, het was in 1 woord een subliem georganiseerd weekend.
Vanaf het moment dat we het vliegtuig uitstapte was alles goed geregeld. Echt voor ieder wat wils en met als hoofdregel: Alles mag, maar niets moet.
Dank jullie wel Dick en Mirjam voor een mooie kostbare herinnering.

Annemieke

Piet heeft een prachtige training gegeven met tips en trucs voor het alledaagse leven, maar mensen ook tot nadenken en eigen input aangezet. Zeker een vervolg waard. Maar ook de locatie en de algehele verzorging van de training was geweldig. Ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak. En deze sfeer maakte het ook mogelijk om actief aan de training deel te nemen. Bedankt Dick en Piet voor een inspirerende dag!

Johanna