IMPACT TRAINING

Let’s find out by training

Bij Impact Trails houden we van ontwikkelen en laten we ons graag inspireren. Een team van ervaren en kleurrijke professionals werkt aan een gevarieerd aanbod voor zoekers, managers, jongeren, avonturiers en ondernemers.

We gaan tot de kern, zoomen uit, mixen, om weer terug te komen bij bewezen methodes. Impact Trails streeft naar een breed en gevarieerd aanbod van activiteiten die aantoonbaar een positieve bijdrage leveren aan vrijheid en geluk.

Overzicht van onze impactvolle trainingen

Verdiepingscursus “Laat je niet van de wijs brengen” – Filosofie als praktische levenskunst

november 15 @ 09:00 - 16:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 15 november 2019 at 09:00

One event on 13 maart 2020 at 09:00

Cursus “Laat je niet van de wijs brengen” – Praktische Filosofie als Levenskunst

17 januari 2020 @ 09:00 - 16:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 17 januari 2020 at 09:00

Verdiepingscursus “Laat je niet van de wijs brengen” – Filosofie als praktische levenskunst

13 maart 2020 @ 09:00 - 16:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 15 november 2019 at 09:00

One event on 13 maart 2020 at 09:00

Cursus Spreken in het Openbaar

27 maart 2020 @ 09:30 - 16:30

Een heerlijke dag gehad, ontspanning door inspanning, een soort mini vakantie op een gewone doordeweekse dag. Alles tot in de puntjes verzorgd. Mirjam en Dick, dank daarvoor. Een heerlijke lunch in een prachtige omgeving. De training had veel diepgang en direct toepasbaar in het dagelijkse leven. Filosofie op een zeer toegankelijke manier gebracht, en toch niet ingeboet aan complexiteit. Chapeau voor Piet Beemsterboer die alles kristalhelder en met respect voor een ieder de training heeft gegeven. Rustig, gepassioneerd, luisterend en analyserend. Met warme gedachten en een glimlach op mijn gezicht, zal ik deze dag herinneren.

Peter, Cursus Filosofie

De passie waarmee de trainer het toepassen van het stoïcijns gedachtegoed naar de huidige praktijk weet te vertalen is aanstekelijk.

Geerte, Cursus Filosofie

Piet heeft een prachtige training gegeven met tips en trucs voor het alledaagse leven, maar mensen ook tot nadenken en eigen input aangezet. Zeker een vervolg waard. Maar ook de locatie en de algehele verzorging van de training was geweldig. Ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak. En deze sfeer maakte het ook mogelijk om actief aan de training deel te nemen. Bedankt Dick en Piet voor een inspirerende dag!

Johanna, Cursus Filosofie

Onder het genot van de goede verzorging op de locatie van Impact Trails zijn we weer wijzer geworden. Praktisch toepasbaar werd een tijdlijn van ‘het bereiken van geluk’ in de ogen van grote filosofen geschetst door de beste leraar die je je hiervoor kunt wensen: Piet Beemsterboer. Voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Marjan, Cursus Filosofie
De dag Praktische Filosofie neemt je mee langs de grote filosofen, met steeds een koppeling naar ons dagelijks leven en uitdagingen. Ruimte voor gesprek en verdieping. Piet Beemsterboer zorgt dat elke deelnemer optimaal kennis neemt.
Manon , Cursus Filosofie
Sterke inhoud, professioneel georganiseerd. Ik kan de programma’s van Impact Trails aanbevelen aan iedereen die wilt werken aan een betere versie van zichzelf.
Sietse, Cursus Filosofie

De cursus Praktische Filosofie geeft handvatten en inzichten om voor iedereen die zinvol wil leven. Een hele mooie inleiding in de filosofie welke in zeer begrijpende taal, uitstekend wordt weergeven door Piet Beemsterboer. Door wijzheden uit het verleden te combineren met eigen ervaringen is deze cursus absoluut praktisch van aard. Je kunt er na de cursus direct mee aan de slag. Een absolute aanrader!

Kiril, Cursus Filosofie

De Wim Hof methode bij Impact Trails is echt een unieke ervaring! Dick en Bart vormen een goed team waar vertrouwen vanuit gaat. Daardoor een leerzame middag gehad met aan het einde een ijsbad. Echt een overwinning op jezelf en een aanrader dus!!

Sebastiaan , Wim Hof Methode