PERSOONLIJK LEIDERSCHAP – KEN JE ZELF

Organisaties veranderen in rap tempo; er worden steeds hogere eisen gesteld. Dit vraagt wendbaarheid en bereidheid tot veranderen, en ook gewoon hard werken. Als (young) professional is het een uitdaging om balans te krijgen én te houden tussen wat er gevraagd wordt en wat je kunt leveren. Hier gaat het namelijk ook over zingeving en uitdaging versus tolerantie naar de organisatie en jezelf. Het gaat dus ook over grenzen kunnen en durven stellen. Balans vinden in al deze aspecten is een flinke uitdaging; iets wat veel professionals pas leren na veel vallen en opstaan. Helaas vaak te laat wanneer gezonde spanning doorslaat naar stress of erger.

Deze dynamiek vraagt om bewustwording van jou als persoon en als professional. En waarschijnlijk nu meer dan ooit. Dus wie ben je, wat wil je, wat kun je, waar kom je vandaan, waar wil je naar toe. En waarom? Dit zijn best grote vragen die vragen om meer bewustwording en verdieping. Het gaat over jezelf kennen op weg naar persoonlijk leiderschap. Meer inzicht in jezelf. Het ontwikkelen van bepaalde “soft skills” kan bijdragen in het creëren van de nodige balans. Deze skills kun je zien als ‘tools’ die onmisbaar zijn in je gereedschapskoffer, die je overal mee naar toe neemt; met collega’s, vrienden en familie in jouw leven en werk. Het voordeel van de ontwikkeling van deze tools als basis, is dat je leert communiceren vanuit zelfbewustzijn en authenticiteit. Je kwetsbaarheid en spontaniteit worden dan je kracht (autonomie). Besluitvaardigheid, assertiviteit en overtuigingskracht ontwikkelen zich hierdoor meer op een natuurlijke en efficiënte manier. Hierdoor ga je meer rust en vrijheid te ervaren. Met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren, in werk en privé.

Tijdens de 2 daagse cursus gaan we met elkaar op onderzoek uit. We gebruiken diverse modellen, werkvormen, dialoog en bronnen van kennis en inspiratie. Ervaring is niet nodig; een open houding en bereidheid tot zelfreflectie is voldoende. Ben jij bereid in jezelf te investeren en voel je de behoefte om echt te werken aan jouw volgende stap waarbij je de tools in handen krijgt om aan jezelf te werken? Dan is dit iets voor jou!

Opbrengsten:

 • Meer zelfkennis en bewustwording.
 • Meer inzicht in de effecten van onbewust gedrag.
 • Meer begrip en compassie voor de ander én jezelf.
 • Meer vrijheid en innerlijke rust.

Voorkennis:

 • Voorkennis is niet vereist. Interesse is voldoende
 • Een open houding is wel een vereiste en maakt het integreren van de opgedane kennis een stuk eenvoudiger.

Datum en programma:

30 + 31 oktober 2021 van 9.00 uur tot 16.30uur

Programma:

8.30 uur: inloop met koffie/thee

9.00 – 12.00 uur: deel 1.

12.00 – 13.00 uur: lunch en eventueel een wandeling, of met een glas thee in de tuin aan het water.

13.00- 16.30 uur: deel 2.

16.30 uur: afsluiting en een borrel.

Investering: € 590,– excl. btw | incl lunch

Voorbereiding: Géén.

Max 6 personen: vanaf 3 personen gaat het door

Aanmelding: via de Whatsapp knop rechtsonder of via dick@impacttrails.nl

Trainer: Dick Veerman

Ik verdiep mij graag in de dynamiek en gedrag tussen mensen onderling in relatie met de organisatie als geheel. Daarbij hecht ik veel waarde aan dialoog, communicatie en bewustwording. Ik stimuleer anderen dan ook graag om een zekere mate van zelfbewustzijn en autonomie te ontwikkelen, met als doel om onafhankelijker te gaan denken en handelen. Met respect voor ieders eigen ontwikkelingstraject. 

Ik werk o.a. als: 

 • Ontwikkelaar van leiderscHapsprogramma’s bij Impact Trails.
 • Gastdocent aan de HvA: Professionals Skills Program | Persoonlijke Effectiviteit.
 • Adviseur & Coach Familiezaken.
 • Facilitator bij Foundation for Natural Leadership.
 • Regiocoördinator Project Match2Work. (Stichting Ondernemend Onderwijs)

MELD JE HIERONDER AAN:

Mail ons

OF BEL DIRECT: 06-41370118

Een heerlijke dag gehad, ontspanning door inspanning, een soort mini vakantie op een gewone doordeweekse dag. Alles tot in de puntjes verzorgd. Mirjam en Dick, dank daarvoor. Een heerlijke lunch in een prachtige omgeving. De training had veel diepgang en direct toepasbaar in het dagelijkse leven. Filosofie op een zeer toegankelijke manier gebracht, en toch niet ingeboet aan complexiteit. Chapeau voor Piet Beemsterboer die alles kristalhelder en met respect voor een ieder de training heeft gegeven. Rustig, gepassioneerd, luisterend en analyserend. Met warme gedachten en een glimlach op mijn gezicht, zal ik deze dag herinneren.

Peter, Cursus Filosofie

De passie waarmee de trainer het toepassen van het stoïcijns gedachtegoed naar de huidige praktijk weet te vertalen is aanstekelijk.

Geerte, Cursus Filosofie

Piet heeft een prachtige training gegeven met tips en trucs voor het alledaagse leven, maar mensen ook tot nadenken en eigen input aangezet. Zeker een vervolg waard. Maar ook de locatie en de algehele verzorging van de training was geweldig. Ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak. En deze sfeer maakte het ook mogelijk om actief aan de training deel te nemen. Bedankt Dick en Piet voor een inspirerende dag!

Johanna, Cursus Filosofie

Onder het genot van de goede verzorging op de locatie van Impact Trails zijn we weer wijzer geworden. Praktisch toepasbaar werd een tijdlijn van ‘het bereiken van geluk’ in de ogen van grote filosofen geschetst door de beste leraar die je je hiervoor kunt wensen: Piet Beemsterboer. Voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Marjan, Cursus Filosofie
De dag Praktische Filosofie neemt je mee langs de grote filosofen, met steeds een koppeling naar ons dagelijks leven en uitdagingen. Ruimte voor gesprek en verdieping. Piet Beemsterboer zorgt dat elke deelnemer optimaal kennis neemt.
Manon , Cursus Filosofie
Sterke inhoud, professioneel georganiseerd. Ik kan de programma’s van Impact Trails aanbevelen aan iedereen die wilt werken aan een betere versie van zichzelf.
Sietse, Cursus Filosofie

De cursus Praktische Filosofie geeft handvatten en inzichten om voor iedereen die zinvol wil leven. Een hele mooie inleiding in de filosofie welke in zeer begrijpende taal, uitstekend wordt weergeven door Piet Beemsterboer. Door wijzheden uit het verleden te combineren met eigen ervaringen is deze cursus absoluut praktisch van aard. Je kunt er na de cursus direct mee aan de slag. Een absolute aanrader!

Kiril, Cursus Filosofie

De Wim Hof methode bij Impact Trails is echt een unieke ervaring! Dick en Bart vormen een goed team waar vertrouwen vanuit gaat. Daardoor een leerzame middag gehad met aan het einde een ijsbad. Echt een overwinning op jezelf en een aanrader dus!!

Sebastiaan , Wim Hof Methode