ONS VERHAAL

Impact Trails is ontstaan vanuit de wens om passie voor natuur, ontwikkeling en reizen samen te smeden tot 1 geheel en te verbinden aan 25 jaar (familie) bedrijfservaring. We ontwikkelen leiderschapsprogramma’s en trainingen die een bijdrage leveren aan meer bewustwording en helderheid. Dit doen we voor de zoekers naar avontuur, persoonlijk leiderschap, introspectie, antwoorden, rust en reflectie.

ONZE VISIE

Tijdens onze reizen gebruiken we de heilzame kracht van de natuur. Al na korte tijd komt je “mind” meer tot rust met als resultaat dat je meer openstaat voor nieuwe inzichten. Kwaliteit, aandacht en bewezen methodes dragen bij aan de impact die we willen creëren. Hoe klein het persoonlijke effect ook is, hoe groot de uitwerking kan zijn wanneer iedereen leeft vanuit zijn of haar kracht en helderheid. Compassie en verwondering zijn hierbij de sleutelwoorden die die wereld een stukje mooier kunnen maken en waar we graag een bijdrage aan leveren.

We bieden ook maatwerk voor bedrijven die op zoek zijn naar programma’s die werken. Door de steeds sneller veranderende wereld op maatschappelijk, technologisch en spiritueel vlak zie we verschuivingen ontstaan waardoor oude manieren van werken en communiceren geen bijdrage meer leveren aan de individuele ontwikkeling en zingeving. Voor wie wil, liggen nieuwe mogelijkheden tot bewustwording klaar om opgepakt te worden.

Impact Trails biedt een een verdiepend aanbod van inspirerende en transformatieve programma’s voor de zoekende mens als geheel. We hebben een breed netwerk en werken samen met andere professionals; ieder uniek op zijn of haar vakgebied.

SAMENWERKINGEN