ONS VERHAAL

Impact Trails is ontstaan vanuit de wens om passie voor natuur, ontwikkeling en reizen samen te smeden tot 1 geheel en te verbinden aan 25 jaar (familie) bedrijfservaring. We ontwikkelen en organiseren leiderschapsprogramma’s en trainingen die een bijdrage leveren aan meer bewustwording en helderheid. Dit doen we voor de zoekers naar avontuur, persoonlijk leiderschap, introspectie, antwoorden, rust en reflectie.

ONZE VISIE

Tijdens onze reizen gebruiken we de heilzame kracht van de natuur. Al na korte tijd komt je “mind” meer tot rust met als resultaat dat je meer openstaat voor nieuwe inzichten. Kwaliteit, aandacht en bewezen methodes dragen bij aan de impact die we willen creëren. Hoe klein het persoonlijke effect ook is, hoe groot de uitwerking kan zijn wanneer iedereen leeft vanuit zijn of haar kracht en helderheid. Compassie en verwondering zijn hierbij de sleutelwoorden die die wereld een stukje mooier kunnen maken en waar we graag een bijdrage aan leveren.

We bieden ook maatwerk voor bedrijven die op zoek zijn naar programma’s die werken. Door de steeds sneller veranderende wereld op maatschappelijk, technologisch en spiritueel vlak zie we verschuivingen ontstaan waardoor oude manieren van werken en communiceren geen bijdrage meer leveren aan de individuele ontwikkeling en zingeving. Voor wie wil, liggen nieuwe mogelijkheden tot bewustwording klaar om opgepakt te worden.

Impact Trails heeft als doel verder te groeien en ontwikkelen naar een verdiepend aanbod van mooie, inspirerende en transformatieve programma’s voor de zoekende mens als geheel. We hebben een breed netwerk en werken samen met andere professionals; ieder uniek op zijn of haar vakgebied.

LEAGUE OF EXTRAORDINARY PEOPLE

Dick Veerman
Dick Veerman Adviseur | Coach | facilitator
Geert Graveland
Geert GravelandTrainer en Coach - Vision Quest
Piet Beemsterboer
Piet BeemsterboerTrainer Filosofie
Simone de Spa
Simone de SpaCoach - Vrouwelijk Leiderschap
Jeen de Spa
Jeen de SpaTrainer - Secure Base Leadership Trail
Peter Jansen
Peter Jansen Trainer - Leadership Trail Spanje
Mirjam Oud
Mirjam OudTrainer - Portugal
Stef de Beurs
Stef de BeursTrainer - Spreken in het Openbaar
Tom Tindale
Tom TindaleGids Schotland
Stewart Yates
Stewart YatesGids Vliegvissen Schotland

PARTNERS