IMPACT REIZEN

Let’s find out by traveling

Tijdens onze reizen gebruiken we de kracht en wijsheid van de natuur. Door te bewegen komt je geest tot rust waardoor je meer open komt te staan voor nieuwe inzichten.

Door samen een tijdje op te trekken en gesprekken te voeren van hart tot hart kom je meer bij de kern. Oude en onbewuste overtuigingen worden dan zichtbaar waardoor issues meer naar de achtergrond verdwijnen.

Er ontstaat ruimte voor creativiteit, levenslust en vrijheid. Het pad dat jij bewandelt, wordt hierdoor helder verlicht. Dat heeft impact en dat is waar we het voor doen.

Overzicht van onze impactvolle reizen

vision quest | NATURE-RETREAT

Schotland

12-20 OKTOBER 2019

Lees meer over onze Vision Quest >

LEADERSHIP-TRAIL

ZUID-SPANJE

22-26 JANUARI 2020

Lees hier meer over onze Leadership trail>

SECURE BASE LEADERSHIP TRAIL

ZUID-SPANJE

15-19 APRIL 2020

Secure Base Leadership Trail Spanje

OUTDOOR ADVENTURE - VADER/ZOON EDITIE V/A 12JR

SCHOTLAND

25 APRIL T/M 1 MEI 2020

Lees hier meer over onze vader/zoon Outdoor Adventure>

OUTDOOR ADVENTURE

SCHOTLAND

2-9 MEI 2020

Lees hier meer over de Outdoor Adventure in Schotland>

SPORTIEVE VERWENREIS

Portugal

23-27 APRIL 2020 | 9-13 SEPT 2020

Lees meer over Sportieve Verwenreis>

“Superleuk programma en mooie momenten beleefd!”

Bas

“Ik ontdekte een heel andere kant van mijn collega. Elkaar ontmoeten en dan samen de strijd aangaan. Als groep de berg op kom je verder”

Wim

De sportieve Verwenreis naar Portugal overtrof al onze gedachten, zonder te veel uit de doeken te doen en alles te verklappen. Het was in 1 woord een subliem georganiseerd weekend. Vanaf het moment dat we het vliegtuig uitstapte was alles goed geregeld. Elke morgen een heerlijke training, hierna een zeer goed verzorgd ontbijt en daarna even opfrissen voor de volgende activiteit; we hebben gewandeld, gefietst, broodworkshop, kookworkshop, gezwommen, een mooi stadje bekeken, kortom we waren alle dagen druk. Na de activiteit een heerlijk diner in verschillende vormen en daarna nog gezellig natafelen.  Kortom echt voor ieder wat wils en met als hoofdregel: Alles mag, maar niet moet.

Dank jullie wel Dick en Mirjam voor een mooie kostbare herinnering.

Annemieke, Sportieve Verwenreis Portugal

Dit mag je niet missen! Complete, sportieve,  verwenreis naar Obidos. Het programma is een ideale mix voor jong en oud, bestaande uit sport, wandelen en fietsen.
Dit alles in een prachtige omgeving en locatie en een zeer goede verzorging van ontbijt tot en met het diner. De sport activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding. Kortom, deze reis is zeer aan te bevelen!

Elly & Ingrid, Sportieve Verwenreis Portugal