TRAININGEN – LET’S FIND OUT

We gaan graag aan de slag met teams in bedrijven, onderwijs, zorg, of eigenlijk overal waar mensen samenwerken. Want daar kunnen wij het verschil maken en de grootste impact genereren. Iedere vonk die wordt doorgegeven heeft direct een positief effect op jezelf en jouw omgeving. Is jouw team er klaar voor om niet meer van de wijs te worden gebracht? Wij in ieder geval wel!

SPREKEN IN BEDRIJF

INCOMPANY TRAINING + 27 MAART INDIVIDUEEL

SPREKEN IN BEDRIJF

Je weet wat je wilt vertellen, maar je staat niet graag in de spotlights. Voor je werk moet je regelmatig voor groepen of in vergaderingen spreken, maar telkens zie je er tegenop. Je doet ’t wel, maar je wilt gewoon jezelf kunnen zijn in die situaties….

MEER WETEN

Let op: deze dagcursus wordt op 27 maart gehouden in Oosthuizen. Hiervoor kun je je individueel opgeven. Klik hier voor mee info over deze dag

FILOSOFIE IN BEDRIJF

INCOMPANY TRAINING – 1 DAG

Filosofie in bedrijf

In ons leven ervaren wij soms stress, of andere onvolkomenheden. Dat zal altijd gebeuren, ook al heb je veel gelezen en erg veel trainingen en cursussen achter de rug. Het gaat er om, of deze onvolkomenheden jouw plezier in het leven beïnvloeden….

MEER WETEN

FILOSOFIE IN BEDRIJF 2

INCOMPANY TRAINING – 1 DAG

Filosofie in bedrijf – verdiepingsdag

In ons leven ervaren wij soms stress, of andere onvolkomenheden. Dat zal altijd gebeuren, ook al heb je veel gelezen en erg veel trainingen en cursussen achter de rug. Het gaat er om, of deze onvolkomenheden jouw plezier in het leven beïnvloeden….

MEER WETEN

Een heerlijke dag gehad, ontspanning door inspanning, een soort mini vakantie op een gewone doordeweekse dag. Alles tot in de puntjes verzorgd. Mirjam en Dick, dank daarvoor. Een heerlijke lunch in een prachtige omgeving. De training had veel diepgang en direct toepasbaar in het dagelijkse leven. Filosofie op een zeer toegankelijke manier gebracht, en toch niet ingeboet aan complexiteit. Chapeau voor Piet Beemsterboer die alles kristalhelder en met respect voor een ieder de training heeft gegeven. Rustig, gepassioneerd, luisterend en analyserend. Met warme gedachten en een glimlach op mijn gezicht, zal ik deze dag herinneren.

Peter, Cursus Filosofie

De passie waarmee de trainer het toepassen van het stoïcijns gedachtegoed naar de huidige praktijk weet te vertalen is aanstekelijk.

Geerte, Cursus Filosofie

Piet heeft een prachtige training gegeven met tips en trucs voor het alledaagse leven, maar mensen ook tot nadenken en eigen input aangezet. Zeker een vervolg waard. Maar ook de locatie en de algehele verzorging van de training was geweldig. Ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak. En deze sfeer maakte het ook mogelijk om actief aan de training deel te nemen. Bedankt Dick en Piet voor een inspirerende dag!

Johanna, Cursus Filosofie

Onder het genot van de goede verzorging op de locatie van Impact Trails zijn we weer wijzer geworden. Praktisch toepasbaar werd een tijdlijn van ‘het bereiken van geluk’ in de ogen van grote filosofen geschetst door de beste leraar die je je hiervoor kunt wensen: Piet Beemsterboer. Voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Marjan, Cursus Filosofie
De dag Praktische Filosofie neemt je mee langs de grote filosofen, met steeds een koppeling naar ons dagelijks leven en uitdagingen. Ruimte voor gesprek en verdieping. Piet Beemsterboer zorgt dat elke deelnemer optimaal kennis neemt.
Manon , Cursus Filosofie
Sterke inhoud, professioneel georganiseerd. Ik kan de programma’s van Impact Trails aanbevelen aan iedereen die wilt werken aan een betere versie van zichzelf.
Sietse, Cursus Filosofie

De cursus Praktische Filosofie geeft handvatten en inzichten om voor iedereen die zinvol wil leven. Een hele mooie inleiding in de filosofie welke in zeer begrijpende taal, uitstekend wordt weergeven door Piet Beemsterboer. Door wijzheden uit het verleden te combineren met eigen ervaringen is deze cursus absoluut praktisch van aard. Je kunt er na de cursus direct mee aan de slag. Een absolute aanrader!

Kiril, Cursus Filosofie

De Wim Hof methode bij Impact Trails is echt een unieke ervaring! Dick en Bart vormen een goed team waar vertrouwen vanuit gaat. Daardoor een leerzame middag gehad met aan het einde een ijsbad. Echt een overwinning op jezelf en een aanrader dus!!

Sebastiaan , Wim Hof Methode