VISION QUEST

MISSCHIEN WEL DE MEEST INGRIJPENDE ERVARING IN JE LEVEN

Vanuit de chaos, spanning en drukte in onze wereld nemen we je graag mee om de reis naar het onbekende te maken. We begeleiden en helpen je in de voorbereiding op praktisch, emotioneel en spiritueel niveau. We helpen je helder te krijgen waarom, waarvoor en waartoe je op Quest gaat, met compassie en ruimte voor jou en jouw unieke pad.

Wat kun je van ons verwachten

 • Professionele en ervaren begeleiding

 • Kleine groep: 4 – 8 personen

 • Veilige setting

Wat deelnemers gemeen hebben:

 • Je voelt de noodzaak om je ideeën over leiderschap te verdiepen en te verrijken.
 • Je bent bereid om te werken aan het “good for all.”
 • Je hebt de wens om als mens voor jezelf en voor je omgeving van betekenis te zijn.
 • Je bent bereid om je open te stellen en ervaringen te delen.
 • Je bent nieuwsgierigheid naar je eigen binnenwereld.
 • Je beseft de noodzaak van het volgen van je hart.

Alleen met de natuur

De Vision Quest is een innerlijke reis in de natuur, een overgangsritueel. Je stapt een week uit je bekende context waarbij je je telefoon, computer, eten en comfort offert om te komen tot een rijke “return on investment” van inzicht, wijsheid, openheid, vitaliteit en kracht. Vier dagen en vier nachten helemaal alleen, op je eigen plek in stilte op de berg, in het bos of in een open vallei. Om te vasten, te dromen en te komen tot nieuwe inzichten voor jouw leven. Om je hiermee te verbinden.

Als je door de poort van de Vision Quest stapt naar een andere wereld, vindt er een verandering in je bewustzijn plaats. Als je de natuur in trekt voor een Vision Quest, maak je op een intense manier contact met je eigen natuur, eenvoud en stilte. Oude herinneringen komen aan de oppervlakte, zodat ze verwerkt kunnen worden. Je ziet je angsten helder onder ogen, je wordt je bewust wat het leven je biedt. Je ontdekt de essentie van je bestaan en wat er voor nodig is om je ziels-verlangen voluit te leven. Stilte, eenvoud en acceptatie doen hun intrede.

Een Vision Quest is een intens overgangsritueel en kan wel eens de meest ingrijpende ervaring in je leven worden!

Wat kan een Vision Quest je brengen

 • Je sluit bewust een periode van je leven af en stelt je open voor een nieuwe fase.
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je persoonlijke invloed op je omgeving.
 • Het wordt duidelijk waarvoor je hier op aarde bent.
 • Helder krijgen wat er nodig is om je ambities en dromen te realiseren.
 • Je voelt je krachtiger, sterker en dichter bij jezelf.
 • Je bent vrijer en onafhankelijker van de positieve of negatieve opinie van een ander.
 • Helder besef van jouw persoonlijke bijdrage in deze tijd van verandering.
 • Je beseft dat alles en iedereen met elkaar verbonden is dat wij gelijkwaardig zijn.
 • Je verbindt je opnieuw met het grotere geheel, de natuur, je omgeving en de mensen om je heen.

programma

 1. Samen onderzoeken we of het bij jou past om mee te gaan op Quest en of dit voor jou het juiste moment is.
 2. We helpen je om vragen op persoonlijk en professioneel gebied helder te krijgen. Hiermee breng je een duidelijke focus aan waarmee jij op Quest gaat.
 3. Je schrijft een motivatiebrief; dit geeft inzicht in jouw doelen en een focus.

In de maand voor de Vision Quest kom je met de hele groep samen met als doel elkaar te leren kennen, een band te creëren en inzicht te verkrijgen in elkaars thema’s. Dit helpt ook bij het aanscherpen van je eigen thema’s. Het aangaan van een eerste spannende ervaring in een sweatlodge creëert openheid, kwetsbaarheid en kracht. Je raakt vertrouwd met de natuur, de elementen en het ‘zijn’. Alle niveaus worden verkend en aangeraakt: het praktische, het fysieke, het emotionele en het spirituele.

Reis en aankomst in het basiskamp, waar we ons verder voorbereiden op de Vision Quest. De zon, de bomen, de dieren, alles roept ons vroeg naar buiten voor een stilte wandeling, een ritueel, meditatie en deelronde. Vanuit het basiskamp ga je dan naar je eigen plek op de berg, de vallei of het bos. ‘s Avonds delen we bij een laatste avondmaal onze gedachten en overwegingen. Voorbereiding op alle niveaus: praktisch, fysiek, emotioneel, professioneel en spiritueel.

Wanneer je bewust door de poort bent gestapt, begint je Quest en verblijf je solo vier dagen en vier nachten in de natuur op jouw krachtplek. De rijkdom van de natuur schenkt je overdag nieuwe inspiratie en inzichten en de donkere nacht leidt je naar binnen om dieper in contact te komen met je dromen en verlangens. In korte tijd groei je in jouw natuur en val je meer en meer samen met de natuur om je heen…

Na een ceremonie in de vierde nacht sta je bij zonsopgang op en neem je afscheid van je plek in de natuur. Je neemt een krachtig besluit om jouw nieuwe inzichten te vieren met de wereld. Je keert terug naar het basiskamp. Daar vindt een ceremonie plaats om je ervaringen een plek te geven. Er is een ontbijt, je kunt uitrusten en je ervaringen verder integreren door ze op te schrijven en te delen. Daarna wordt de weg verder vrij gemaakt naar je nieuwe leven en jouw terugkeer.

Integratie, wandeling en lunch in de omgeving.

Terugreis naar huis.

De groep komt na 4 – 6 weken weer samen, met als doel om de ervaringen en inzichten van de Vision Quest kracht bij te zetten en je nog een stap verder te brengen in het toepassen hiervan. Het is een hele waardevolle dag waarop je vaak nieuwe inzichten krijgt over wat je hebt beleefd en wat je nog te doen hebt.

Investering

Deze transformatieve reis is een duurzame investering in jezelf. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

€ 2065 excl btw 

Meer weten? Vraag hieronder meer informatie aan:

  De reizen zijn inclusief

  • Intake

  • Voorbereidingsdag

  • 9-daagse reis

  • Integratie dag

  De reizen zijn exclusief

  • Reiskosten (vlieg- of ferrytickets)

  • Reis- en annuleringsverzekering

  begeleiding

  Geert Graveland

  Geert is een bevlogen trainer en coach in hart en nieren met veel ervaring. Hij heeft oog voor het individu, traint met humor, directheid en een grote dosis kennis en ervaring. Geert activeert tot echt nadenken en stilstaan bij eigen performance en mogelijkheden. Hij heeft de capaciteit om zowel op teamniveau als op individueel niveau essentiële veranderingen teweeg te brengen.