YIN-YOGA EN PILATES RETREAT PORTUGAL

Laat de drukte en spanningen even voor wat ze zijn. In het zachte klimaat van Portugal gaan we lekker met onze “Body en Mind” aan de slag. Het programma bestaat uit een ideale mix van diverse bewegingsvormen en ontspanning: Pilates, Yin Yoga, FreshBalance, wandelen en ontspanningsoefeningen. De Yin-Yoga & Pilates Retreat zorgt ervoor dat je als herboren terug komt.

Daarnaast is er alle ruimte om te luieren of om een goed gesprek te voeren. De maaltijden worden met veel liefde en passie op een authentieke, pure en biologische wijze geserveerd. Alles met oog voor kwaliteit. Geniet van de gastvrijheid, het heerlijke eten en laad jezelf helemaal op.

Lees het dagprogramma hieronder voor meer info

Wil je ook mee? Vraag hier om meer info >

Wat kun je verwachten:

 • Leuke gevarieerde mix van bewegen

en verder:

 • Kleine groep; minimaal 6 en maximaal 12 personen

 • Heerlijk en gezond eten

 • Ont-moeten

 • Persoonlijke aandacht

Quinta da Olivia: gastvrij en authentiek

Deze unieke verwenreis brengt je naar Quinta da Olivia in Obidos. Deze prachtige Quinta ligt heerlijk stil verscholen tussen de landerijen vlakbij de historische vestigingsstad Obidos en het strand.

SFEERFOTO’S

Programma Yin-Yoga & Pilates Retreat

Een paar weken voor vertrek begint de reis al op zaterdag in Oosthuizen. In onze mooie en sfeervolle studio aan de Beemsterringvaart (werelderfgoed) verzorgen we 1 les, met na afloop koffie/thee en een presentatie van de retreat. Hiermee komen we helemaal in de sfeer en kan de voorpret beginnen.

Vanaf de luchthaven van Lissabon pikken we je op en rijden we met eigen transfer naar Quinta da Olivia in Obidos. Aan het einde middag, na een korte tour over de Quinta verzorgt Mirjam een heerlijke ontspannen training. Na de training lekker even opknappen en daarna aan tafel voor een heerlijke Portugese maaltijd. Misschien blijven we nog even napraten in de comfortabele ruimte van de oude boerderij.

We starten de dag met een heerlijke Pilates – stretching. Vervolgens gaan we lekker ontbijten en heb je even tijd voor jezelf. Na de lunch vertrekken richting Serra de Montejunto voor een hike in dit mooie berggebied.

We beginnen de dag met Pilates – meditatie. Daarna gaan we ontbijten. De middag staat in het teken van een mooie fietsroute richting Obidos Lagoon. Onze gids  neemt ons mee naar de prachtig flora en fauna in dit gebied. Misschien zien we nog Flamingo’s. Na de de wandeling verzorgt Mirjam een fijne stretching aan het strand en vieren we het leven met een uitgebreide picknick. Hierna ben je vrij om lekker even tijd voor jezelf te nemen. s’ Avonds ontmoeten we elkaar weer buiten bij de BBQ.

We beginnen de dag met een FreshBalance training. Na het ontbijt vertrekken we richting de markt van Caldas da Rainha, een ware belevenis. Nu we toch in Caldas da Rainha zijn bezoeken we het mooie park waar Mirjam je staat op te wachten voor een rustige stretching gevolgd door een heerlijke picknick. De avond sluiten we af met een diner op Quinta da Olivia.

We starten zondag langzaam op met de laatste sportles en genieten uitgebreid van het ontbijt. Met een vrij en voldaan gevoel keren we terug naar huis.

DE PRIJS VOOR DEZE HEERLIJKE RETREAT

785 euro pp – 2 personen op 1 kamer
885 euro pp – 1 kamer voor jezelf

 • Exclusief verplichte bijdrage van 15 euro t.b.v. garantiefonds GGTO
 • Exclusief vliegticket naar Lissabon

  De reizen zijn inclusief

  • 4 overnachtingen op een prachtige privé Quinta, helemaal voor jezelf
  • Ontbijt, lunch en diner, alles biologisch en vers bereid
  • Alle koffie, thee, water, fruit

  • Excursies, zoals prachtige wandelingen en fietsroutes met Tiago, onze gids
  • Stadsbezoek Caldas da Raihna en Obidos
  • Transfers van en naar Luchthaven Lissabon
  • Heerlijk luieren aan het prachtige zwembad: alles mag en niets moet; voel je vooral vrij!

  De reizen zijn exclusief

  • Vliegticket naar naar Lissabon, die boek je zelf

  • Reis- en annuleringsverzekering

  begeleiding

  Mirjam Oud

  Mirjam Oud staat deze dagen 100% tot je beschikking als professionele en ervaren trainer. Mirjam verzorgt al vele jaren op gedegen wijze Pilates, FreshBalance en andere bewegingsvormen. Dit doet zij vanuit haar eigen studio44.fit. Daarnaast geeft Mirjam les op diverse sportscholen en heeft ze een eigen concept ontwikkeld: FreshBalance.nl

  Sportles krijgen van Mirjam is altijd een mooie ervaring vanwege haar oprechte aandacht en interesse. Met haar ontwapende maar professionele aanpak weet ze iedereen te motiveren en zorgt ze voor een open en veilige sfeer waarin iedereen een plek heeft en gezien wordt.

  Een goede mix van in- en ontspanning, perfect georganiseerd. Ik heb ervan genoten. Martje CouwenhovenGerda Goudriaan. De gidsen waren ook echt een toevoeging, extra persoonlijke touch op deze reis. Het was inderdaad niks moet, alles mag.
  Martje
  Martje

  Een goeie en prettige combinatie: 

  Mooie locatie, afwisselde sport sessies, heerlijk eten, tijd gezelligheid en voor mezelf
  De sport sessies door Mirjam (altijd professioneel en kundig geleid) waren mooi verdeeld over de dag. O.a avond aqua gym in het zwembad met toffe muziek.
  Veel gedaan maar er hing het hele weekend een heerlijk ontspannen sfeer, dat was voor mij nog wel het allerfijnste.”
  Ageeth de Haan

  “Gewoon TOP! Thank you all”

  Mariska

  “Heel erg bedankt voor een bijzonder fijn weekend. Er waren hylarische, sportieve, zeer smakelijk, diepe, luchtige en zweterige momenten. Maar bovenal was het een letterlijk en figuurlijk warm bad”

  Rosalie

  De Portugal reis was voor mij één groot succes. Waarom: het was heel goed verzorgd. Een prachtige locatie en een heel mooi huis. Zelf had ik een kamer voor mij alleen, maar je kan ook met meerdere op een kamer. Het ontbijt, lunch, avondeten alles zat bij de prijs inbegrepen. En een paar flesjes wijn bij het avondmaal. En de workshop broodbakken, mountainbiken, wandelen kopje koffie, met een topchef koken. (Heel leuk) zelf de ingrediënten op de markt kopen. De transfer vanaf het vliegveld. We werden ook nog naar Obidos gereden om daar even de toerist uit te hangen. En niet vergeten waar we voor kwamen de pilates en FreshBalance lessen om de ochtend goed te beginnen. Zwembad, zonnetje. En heel veel gezelligheid.
   Top vakantie

  Danielle

  “Het wat echt zo leuk en gezellig en sportief en heerlijk! Ik zit nog steeds na te genieten en te glimlachen en blij te wezen. Een dikke knuffel voor jullie allemaal!”

  Wilma
  Wat een topdagen hebben wij gehad. Heerlijk verwend en in de watten gelegd elke dag weer. Heerlijk ontbijt dat klaar stond na het sporten en we hoefden niet af te ruimen en af te wassen… Top. De activiteiten waren super,  en ook lekker dat wij bij het zwembad konden relaxen met een wijntje. Het eten was heerlijk, en  altijd weer een verrassing..nooit het zelfde.Het personeel was zo zorgzaam, meedenkend en aardig, we zouden ze zo mee naar huis nemen 🙂  
  De lessen van Mirjam waren afwisselend, heerlijk, we hebben er veel  energie van gekregen. De gidsen waren ook echt een toevoeging, extra persoonlijke touch op deze reis. Het was inderdaad niks moet, alles mag.
  A sua saude 
  Mieke, Britt  & Marieke
  Mieke, Britt en Marieke
  Gestructureerd zonder moeten met persoonlijke aandacht. Elke ochtend om acht uur de eerste Pilates les!
  Juist de mogelijkheid onderzoeken om je grenzen te verleggen en te ervaren dat je met de dag fitter en ontspannen wordt. 
  Vijf dagen met veel actie, heerlijk eten, prachtige natuur en heel veel tijd om te zwemmen en te zonnen!
  Uren te tafelen met de heerlijke wijn en prettige mensen!
  Echt een aanrader om in balans te komen!
  Gerda
  Gerda Goudriaan. De gidsen waren ook echt een toevoeging, extra persoonlijke touch op deze reis. Het was inderdaad niks moet, alles mag.
  A sua saude 
  Mieke, Britt  & Marieke
  Gerda

  “Lieve allemaal . Bedankt voor een super weekend. Gelachen , gegeten, gesport maar vooral samen genoten. Tot gauw “

  Petra

  In oktober 2018 kregen we de kans om ons op te geven voor een weekend in Portugal in April 2019  het zo gehete ‘Sportieve verwenweekend’ en we dachten dat is leuk gaan we doen, we zien wel wat het word een beetje sporten en relaxen altijd leuk.
  Maar dit beeld was dus duidelijk een verkeerde indruk. Het hele weekend overtrof al onze gedachten hierover, zonder te veel uit de doeken te doen en alles te verklappen, het was in 1 woord een subliem georganiseerd weekend. Vanaf het moment dat we het vliegtuig uitstapte was alles goed geregeld.
  Elke morgen een heerlijke pilates of een FreshBalance-les, hierna een zeer goed verzorgd ontbijt en daarna even opfrissen voor de volgende activiteit;
  We hebben gewandeld, gefietst, broodworkshop, kookworkshop, gezwommen, een mooi stadje bekeken, kortom we waren alle dagen druk.
  Na de activiteit een heerlijk diner in verschillende vormen en daarna nog gezellig natafelen.
  Kortom echt voor ieder wat wils en met als hoofdregel: Alles mag, maar niet moet.

  Dank jullie wel Dick en Mirjam voor een mooie kostbare herinnering.

  Annemieke

  Dit mag je niet missen!
  Complete, sportieve,  verwenreis naar Obidos.
  Het programma is een ideale mix voor jong en oud, bestaande uit sport, wandelen en fietsen.
  Dit alles in een prachtige omgeving en locatie en een zeer goede verzorging van ontbijt tot en met het diner.
  De sport activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding.
  Kortom, deze reis is zeer aan te bevelen!

  Elly & Ingrid